GenoeG vir 4 mense
Bereiding: 15 minute
Gaarmaaktyd: 30 minute
Bereiding: 15 minute
Gaarmaaktyd: 30 minute
45 ml (3 e) olie
1 groot ui, gekap
5 ml (1 t) komynsaadjies
5 ml (1 t) koljandersade
4 kardemompeule 3 lourierblare
3 kerrieblare
2 tamaties, ontvel en gekap
15 ml (1 e) kerriepoeier
5 ml (1 t) geroosterde masala
5 ml (1 t) garam masala
10 ml (2 t) koljanderpoeier
10 ml (2 t) borrie
10 ml (2 t) vars gemmer, fyngemaak
10 ml (2 t) knoffel, fyngemaak
4-6 hoenderfilette, in blokkies gesny
5 ml (1 t) sout
4 middelslag-aartappels, geskil en in kwarte gesny
125-250 ml (½-1 k) water
250 ml (1 k) bevrore ertjies
60 ml (¼ k) vars koljanderblare, gekap
1 groot ui, gekap
5 ml (1 t) komynsaadjies
5 ml (1 t) koljandersade
4 kardemompeule 3 lourierblare
3 kerrieblare
2 tamaties, ontvel en gekap
15 ml (1 e) kerriepoeier
5 ml (1 t) geroosterde masala
5 ml (1 t) garam masala
10 ml (2 t) koljanderpoeier
10 ml (2 t) borrie
10 ml (2 t) vars gemmer, fyngemaak
10 ml (2 t) knoffel, fyngemaak
4-6 hoenderfilette, in blokkies gesny
5 ml (1 t) sout
4 middelslag-aartappels, geskil en in kwarte gesny
125-250 ml (½-1 k) water
250 ml (1 k) bevrore ertjies
60 ml (¼ k) vars koljanderblare, gekap
- Verhit die olie in ’n kastrol en braai die ui en heel speserye tot die ui goudbruin is.
- Voeg die tamaties by, verlaag die hitte en kook 5 minute.
- Voeg al die fyn speserye, gemmer- en knoffelpasta by en braai nog 5 minute. 4 Geur die hoender met sout en verhit tot ferm. Voeg die
- aartappels en water by en laat prut oor lae hitte tot die aartappels sag is, sowat 15 minute. Voeg die ertjies en koljander by.
- Verwyder die kastrol van die hitte. Hou die deksel op sodat die ertjies warm kan stoom.
- Sit voor met naanbrood of roti’s en ’n tamatie-en-uiesambal.
No comments:
Post a Comment